Férfi jégkorong

3 órája

Ismét nyert a fővárosban a Goodwill Pharma Szeged

Második alkalommal győztek idegenben, Love Green hét gólpasszt jegyzett. Újra nyert Budapesten a Goodwill Pharma Szeged.

A Sportországi Cápák elleni idegenbeli sikert követően ismét Budapesten volt jelenése a Goodwill Pharma Szeged férfi jégkorongcsapatának. A Tisza-partiak ezúttal a Vasas vendégeként folytatták az Andersen Liga küzdelmeit, és az első harmadban kétgólos hátrányba kerültek. Minderre öt góllal feleltek a középső játékrészben a szegediek, akik így gyorsan megfordították a meccset, majd a harmadik harmadban Lengyel találatát követően már öttel vezettek 2–7-nél. Két perccel a vége előtt ugyan két gólra, 7–9-re zárkózott a Vasas, de Kaposi gólja egy perccel a vége előtt mindent eldöntött, és a hazaiak ugyan még szépítettek, de az érdemi dolgok addigra már eldőltek, 10–8-ra nyert a Szeged, amelyben Love Green egymaga hét gólpasszt jegyzett.

Goodwill Pharma Szeged
Ismét nyert Budapesten a Goodwill Pharma Szeged.
Fotó: Karnok Csaba

A Goodwill Pharma szeged a legközelebbi fordulóban, szombaton 19 órától a MAC Ikonok csapatát fogadja hazai jégen.

Vasas SC–Goodwill Pharma Szeged 8–10 (2–0, 0–5, 6–5)

Férfi jégkorong Andersen Liga, 3. forduló. 
Goodwill Pharma Szeged: Garbacz (90%) – Lengyel 1 (1), Mátyás 1, Azari 1 (2), Green (7), Kaposi 2 (1) – Cyrenne (1), Gusarov 1, Béres 1 (2), Biakin, Jakab 1 (1) – Tiasin 1, Kiss B., Vona, Kurián 1. Vezetőedző: Dósa Dávid.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában