Dobogós ellenfél érkezik

2 órája

Szeged-Csanád GA: lökést adna a siker – videóval

A nyolcadik forduló következik a labdarúgó NB II.-ben. A Szeged-Csanád GA vasárnap 17 órától a Szent Gellért Fórumban a Gyirmót együttesét fogadja.

Mádi József

Szeptemberben másodszor láthatják a szurkolók a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatát. Még a hónap első napján fogadta az együttes a Csákvárt, most pedig egy nappal a vége előtt érkezik a Gyirmót, miközben volt egy fővárosi utazása is a BVSC-hez.  

Szeged-Csanád GA
A Szeged-Csanád GA vezetőedzője, Michael Boris nehéz meccsre számít. Fotó: Gémes Sándor

Szeged-Csanád GA: veszélyes támadósor

– A tabella magáért beszél, nem véletlenül harmadik a Gyirmót. Kiváló támadósorral büszkélkedhetnek, Ugrai Roland kimagasló játékos. Sajnos nem alakítottunk ki elég helyzetet a BVSC ellen, ebben javulnunk kell. Hazai pályán meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy feljebb lépjünk a táblázaton. Egy győzelem nagy lökést adna a csapatnak, különösen fontos lenne ez most, hiszen nehéz mérkőzések elé nézünk. Elképesztő támogatást kapunk a szurkolóinktól, az elmúlt héten és a kupamérkőzésre is sokan elkísértek bennünket. Szeretnénk egy szórakoztató, győztes mérkőzéssel meghálálni az erőfeszítéseiket – fogalmazta meg várakozásait Michael Boris vezetőedző.

És hogy valóban komoly potenciál van a kisalföldi alakulatban, azt igazolja a tabella. A Gyirmót az eddigi hét mérkőzésen négyszer nyert, egyszer ikszelt, kétszer kikapott, az utóbbi két kudarc Kazincbarcikán és Szentlőrincen érte a klubot – éppen a jelenlegi első két helyezett otthonában. A Michael Boris által említett korábbi válogatott Ugrai már négy találatnál jár a csapat 10 szerzett góljából, viszont az talán beszédes, hogy 8-szor betaláltak már az ellenfelek a gyirmóti kapuba.

Ha minden igaz, ez nem olyan találkozó lesz, mint amilyet a szegediek a BVSC otthonában játszottak, amikor alig volt esemény. Mindkét csapat szereti uralni a játékot, meglátjuk, mi lesz ebből vasárnap 17 órától.

A szegedi csapatról a héten itt írtunk, míg a Gyirmót legutóbbi mérkőzéséről itt olvasható tudósítás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában