Gyengén futballoztak

2 órája

Mentő szállította kórházba az SZVSE kapusát

Egyéni hibák pecsételték meg az SZVSE-G-Falc Kft. sorsát a Budapest Honvéd II. vendégeként. A szegediek 4–0-s vereséget szenvedtek az NB III. Dél-keleti csoportjának 9. fordulójában.

Becsei Dávid

Balogh Csaba csapattársával fejelt össze, agyrázkódás gyanújával szállították kórházba.

Fotó: Török János

Egy sikeres bal oldali kényszerítő után már a 11. minutumban vezetést szerzett a hazai csapat. A 26. percben egy hazafejelt labdára indult el későn az SZVSE hálóőre, így a labdába még egyszer belefejelt az egyik szegedi védő, aki ütközött a kapussal, miközben Somogyi köszönte szépen és a kapuba passzolta a labdát. Balogh Csabát agyrázkódás gyanújával mentő szállította kórházba. Ezt követően akadt egy-két helyzetük a vendégeknek is, de ezek rendre kimaradtak az NB III.-as rivális ellen.

NB III., SZVSE, Honvéd II.
Kelemen Viktor (piros mezben) ezúttal csereként lépett pályára az NB III.-as szegedi csapatban.
Fotó: Török János

Az 52. percben egy hazai szöglet után nem sikerült a felszabadítás, középről Somogyi lőtt újabb gólt, 3–0. Miután hátrányban kitámadt az SZVSE és fellazult a védelme, Kenéz a 76. percben a leshatárról kiugorva állította be a 4–0-s végeredményt. Miután az SZVSE fordulatos rangadón az elmúlt hétvégén a Gyulától is kikapott, mostani sikerével a Honvéd ezzel pontok számában (16) beérte a szegedi csapatot a tabellán.

Kelemen Balázs: – Sajnos a szezon eddigi leggyengébb játékával nem sikerült pontot szerezni, gratulálok a Honvédnak a győzelemhez. Kapusunknak jobbulást kívánunk, a következő fordulóban szeretnénk itthon javítani a Martfű ellen.

Labdarúgás, NB III., Dél-keleti csoport, 9. forduló.

Budapest Honvéd II.–SZVSE-G-Falc Kft. 4–0 (2–0)
Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. Vezette: Drabon Barnabás (Csákó, Bán).
Honvéd II.: Gyetván – Szamosi, Polák (Hetyei, 58.), Szabó Á., Kis K. (Sebe, 77.), Menyhárt (Gáspár D., 68.), Gincsai, Kenéz (László M., 77.), Benkő (Hancz, a szünetben), Pintér, Somogyi. Edző: Kovács Gábor.
SZVSE: Balogh Cs. (Zelman, 34.) – Ottlik M., Rádai, Albert Cs.(Dobronoky, 58.), Fodor Á. (Kalapács, a szünetben), Vas, Benyó, Farkas M., Kéri (Orovecz, 72.), Papp Á., Lévai (Kelemen V., 58.). Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Gólszerzők: Kis K. (11.), Somogyi (26.,52.), Kenéz (76.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában