Pályán a vármegyei csapatok

2 órája

Izgalmas az NB III. délkeleti csoport sorsolása

Folytatódik a harmadosztályú bajnokság. Az SZVSE és a Hódmezővásárhelyi FC is sorsdöntő meccsre számíthat a labdarúgó NB III. délkeleti csoport 9. fordulójában: előbbi idegenben, utóbbi otthon szerepel vasárnap 11, illetve 16 órától.

Mádi József

A labdarúgó NB III. délkeleti csoport újabb párharcaiban a Csongrád-Csanád vármegyei csapatok, így az SZVSE-G-Falc Kft. és a Hódmezővásárhelyi FC egyaránt nehéz mérkőzésre készül. A 9. forduló mérkőzései között egymás riválisai találkoznak.

labdarúgó NB III. délkeleti csoport
Remélhetőleg a vásárhelyi Vaits Marcellnek kevés dolga lesz a labdarúgó NB III. délkeleti csoport alsóházi mérkőzésén. Fotó: Gémes Sándor

Matiné Budapesten

Menjünk időrendben a vármegyei csapatok párosításaiban: az SZVSE-G-Falc vasárnap 11 órától a Honvéd II. vendége lesz. Mondhatjuk, hogy közvetlen ellenfelek ütköznek, hiszen amíg a szegedi újonc alakulat a 4. helyen áll 16 ponttal, addig a hazaiak 13 egységgel 8. helyezettek.

– A játék és az eredmények alapján erős csapathoz utazunk, amelyben bőven vannak utánpótlás válogatott játékosok. Nehéz mérkőzés lesz, a maximumot kellene nyújtanunk ahhoz, hogy nyerjünk. Nem változtak a céljaink a gyula elleni vereség után és a helyezés ellenére sem, egyelőre a biztos bent maradást szeretnénk elérni. Nem a kedvencünk 11 órától játszani, ám remélem és bízom benne, hogy fel tudunk pörögni a délelőtti meccs időpontjára. Mivel a tartalékcsapatok ilyenkor futballoznak otthon, így erre lehet készülni. Sajnos Beretla Péter és Kormányos Kolos beteg  – mondta Kelemen Balázs, a szegedi együttes vezetőedzője.

A Hódmezővásárhelyi FC vasárnap 16 órától a Kecskemét II.-t látja vendégül – előbbi a 15. 4, míg utóbbi a 14. szintén 4 ponttal. Igazi ki-ki meccs lesz.

 – Arra készülünk, hogy megszerezzük az első győzelmünket a közvetlen rivális ellen. A Kecskemét II. szereplése gyakran függ attól, mennyi játékost kapnak az első kerettől. Török Kevin felépült, Rabecz Botond is meggyógyult, viszont Mahler Gergő három meccses eltiltást kapott a piros lapja miatt. Azt érzem, hogy rendben vagyunk fizikálisan és mentálisan is – nyilatkozta Szűcs Róbert, a vásárhelyiek megbízott edzője.

Az SZVSE-G-Falc Kft. legutóbbi bajnokijáról itt írtunk, a HFC-jéről itt, míg a Honvéd itt számolt be a vasárnapi meccsről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában