NB I.-es csapat járt Vásárhelyen

Tegnap, 12:30

Mol magyar kupa: így nyert Vásárhelyen az MTK - videó

Az MLSZ TV összefoglalója a vásárhelyi kupameccsről. A ráadás pillanataiban dőlt el a Hódmezővásárhelyi FC–MTK Budapest Mol magyar kupa mérkőzés.

NB I.-es ellenféllel játszhatott a Hódmezővásárhelyi FC.

Fotó: Gémes Sándor

Eltüntették az osztálykülönbséget – számoltunk be a Hódmezővásárhelyi FC–MTK Budapest Mol magyar kupa mérkőzésről. A vásárhelyiek NB I.-es ellenféllel szemben játszhattak a sorozatban, és a továbbjutás egészen a 93. percig nyílt volt, ekkor szerezte meg a második találatot az MTK, amely lezárta a meccset.

Mol magyar kupa, Hódmezővásárhelyi FC, MTK Budapest
Mol magyar kupa: elégedett lehet az MTK elleni meccsel a HFC.
Fotó: Gémes Sándor

Mol magyar kupa: visszatér az MTK a vármegyébe

A bajnokságban nem nyertünk, így a kupameccset gyakorlásra szerettük volna felhasználni. Úgy gondolom, nem vallottunk szégyent, a korai gól után úgy éreztem, kiegyenlítetté vált a játék. Persze, az MTK bármikor gólt rúghatott volna, hiszen egyéni képességben sokkal jobbak. A kilencvenharmadik percig húztuk, jó mérkőzést játszottunk, azt mondtam a srácoknak, ebből tudunk építkezni – összegzett a meccs után Szűcs Róbert, a Hódmezővásárhelyi FC vezetőedzője.

Nagyon örülök a továbbjutásnak. A megnyugtató második gólt a végén szereztük, de kontroll alatt tartottuk a meccset. Nehéz dolgunk volt, mert a pálya talaja nem volt alkalmas a folyamatos játékra. A hét közepén a csapat fele még lázas beteg volt, erőben össze kell szednünk magunkat, hogy a következő bajnokin fel tudjuk venni a versenyt – nyilatkozta Horváth Dávid, az MTK Budapest vezetőedzője.

A fővárosi kék-fehérek hamarosan visszatérnek Csongrád-Csanád vármegyébe, hiszen a hétfői sorsoláson kiderült, hogy a következő fordulóban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia fogadhatja majd az MTK Budapestet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában