Hazai pályán szerepelnek

2 órája

Kötelező sikerben gondolkodik a KÉSZ-St. Mihály-Szeged

Olyan mérkőzés következik, amelyben jó lenne sikert elérni. A Simple liga női labdarúgó NB I. 6. fordulójában a KÉSZ-St. Mihály-Szeged szombat 16 órától a Szent Gellért Fórumban a Szekszárd csapatát fogadja az idei második, kötelező bajnoki siker reményében.

Mádi József

Kötelező sikerben gondolkodhatnak a KÉSZ-St. Mihály-Szeged női labdarúgói. Az eddigi egyetlen győzelmet még az első fordulóban aratták, amikor a Honvéd vendégeként nyertek 2–1-re, míg azóta szereztek további egy pontot is legutóbb Diósgyőrben.

KÉSZ-St. Mihály-Szeged
A KÉSZ-St. Mihály-Szeged csapatának kötelező lenne legyőzni a Szekszárdot. Fotó: Gémes Sándor

 

KÉSZ-St. Mihály-Szeged: itthon

– Ha minden kötél szakad, akkor is nyerni kell. A Szekszárd masszív csapat, kevés gólt kaptak, de nekünk mindenképpen meg kellene szerezni az első hazai győzelmünket, és akkor akár ki is egyenesedhetünk – nyilatkozta Hadár Attila, a szegedi csapat vezetőedzője.

A Szekszárd a Soroksárral és a Diósgyőrrel is ikszelt, azaz egyáltalán nem arról van szó, hogy előre lefutott lenne a találkozó.

A szegedi csapat legutóbbi pontszerzéséről itt írtunk, míg a szekszárdiak egyik bajnokijáról itt számoltak be. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában