Megkezdték szereplésüket a klub utánpótláscsapatai

2024.09.04. 09:46

Hátrányból álltak fel az U17-esek

A Szeged-Csanád GA korosztályos labdarúgócsapatai közül igazán nagy skalpot gyűjtött be az U17, hiszen a kiemelt U17-es bajnokságban hazai pályán legyőzte a Debreceni VSC-t.

Jogos az öröm: az U17 hátrányból fordítva verte a Debrecent.

Fotó: Szeged-Csanád GA

MLSZ országos U19, alap csoport, 1. forduló:
Gyirmót SE Győr–Szeged-Csanád GA 2–1 (0-1)
Szeged-Csanád GA: Szabó M. – Molnár A. (Krizsán, 65.), Tóth D., Bezzeg (Pohner, 59.), Mihálffy G., Süle (Kovács Á., 59.), Mádi Sz., Denucz (Lehoczki, 65.), Kis Cs. (Vásárhelyi, 78.), Csikós, Lőrincz B. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Szecsődi (63., 75.), ill. Mádi Sz. (20. – 11-esből).
Podonyi Norbert: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, kapufáig és gólig jutottunk. Sajnos a második játékrészben ellenfelünk erősen feljavult és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

MLSZ országos U17, kiemelt csoport, 1. forduló:
Szeged-Csanád GA–DVSC 2–1 (1-1)
Szeged-Csanád GA: Ménesi – Kincses, Pipis, Lukácsi, Pleskó, Sümeghy Á. (Vásárhelyi, 72.), Karácsonyi (Lázár, 84.), Sándor (Curcin, 72.), Tóth N. (Bagdi, 92.), Szőke, Mészáros (Nagy B., 84.). Vezetőedző: Hacker Bence.
Gólszerzők: Szakál (39. – öngól), Lázár (91.), ill. Molnár (29.).
Hacker Bence: – Nagyon jó élmény volt a mai mérkőzés, amit ezúton is köszönök a csapatomnak. Nagyon nagyot melóztak a gyerekek, és azt hiszem, ez már önmagában siker. Természetesen egy utolsó perces góllal nyerni hatalmas öröm, leginkább mégis annak örülök, hogy látszódott, mit szeretnénk játszani és amit tanultunk a nyáron, viszont láthattuk. Óriási gratuláció a csapatnak, igazi férfimunka volt, úgy látjuk, megérdemelten zártunk ma sikerrel. Köszönöm kollégáim munkáját, igazi csapatmunka volt a kispadon is.

MLSZ országos U16, alap csoport, 1. forduló:
Credobus Mosonmagyaróvár–Szeged-Csanád GA 0–3 (0-0)
Szeged-Csanád GA: Mesaros – Kocsis, Szanka, Závoda (Mayer, 80.), Kalmár (Tóth-Sági, 63.), Balog Z. (Radnai, 69.), Mucsi, Csikós, Erőss, Horváth Á. (Martonosi, 80.), Szántó (Gyuris, 63.). Vezetőedző: Retek Flórián.
Gólszerzők: Závoda (48.), Szanka (50.), Mayer (92.).
Retek Flórián: – Fontos volt, hogy jól szerepeljünk az első fordulóban, hiszen ez hitet és önbizalmat ad a csapatnak a folyatásra. Amit a felkeszülés alatt gyakoroltunk a gyerekekkel, az megjelent a mérkőzésen támadásban és védekezésben egyaránt. Sikerült az ellenfelet megfelelően letámadni, így főleg a második félidőben erőnlétben is ledomináltuk őket. Azt gondolom, a mérkőzésről mindent elmond, hogy az ellenfél kapusa volt véleményem szerint a mezőny legjobbja. Gratulálok a srácoknak.

MLSZ országos U15, alap csoport, 1. forduló:
Szeged-Csanád GA–Budaörs 2–1 (1-0)
Szeged-Csanád GA: Németh – Dóczi-Maróti, Bakos, Kovács M. (Balog Z., 54.), Ötvös, Tóbiás, Kérdő, Varga R. (Csík, 71.), Szeles, Gáti, Takács M. Vezetőedző: Zemkó Viktor.
Gólszerzők: Varga R. (18.), Balog Z. (69. – 11-esből), ill. Salavecz (48.).
Zemkó Viktor: – Remek hat hét van mögöttünk, amelyre lehet építeni. Sokat dolgoznak a srácok, aminek mindig meg lesz az eredménye. Gratulálok nekik, dolgozunk tovább.

MLSZ országos U14, alap csoport, keleti ág, 1. forduló:
Szeged-Csanád GA–UTE 1–1 (0-1)
Szeged-Csanád GA: Mayer – Bárdos, Palágyi, Kocsis, Tóth Z., Donkó, Mede, Kránicz (Forrai, 59.), Magyar, Palócz (Papp, 59.), Jakus. Vezetőedző: Benkó Tihamér.
Gólszerzők: Magyar (75.), ill. Lakatos (39.).
Benkó Tihamér: – A hathetes felkészülést követően nagyon vártuk már az első bajnoki mérkőzést. A gyerekek motiváltan, kellő komolysággal és elhivatottsággal álltak hozzá a meccshez. Jól kezdtünk, működött a magas letámadásunk, labdákat szereztünk és helyzeteket is kialakítottunk, gólt azonban sajnos nem szereztünk. Ellenfelünk egy szöglet után megszerezte a vezetést. A második félidőben a vendégek többször is kijöttek a szorításunkból, kiegyenlítettebbé vált a játék. A találkozó egy olyan periódusában sikerült egyenlítenünk, amelyben az ellenfél talán veszélyesebben játszott. Összességében igazságos eredmény született.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában