A Szegedi Veteránok négy csapatot előztek meg

2024.06.18. 15:16

A Dél-Alföld legjobbjai voltak

Megnyerte a 60 éven felüliek országos bajnokságában a dél-alföldi régió hat fordulós küzdelmeit a Szegedi Veteránok kispályás labdarúgócsapata.

Mádi József

A szegedi labdarúgók elsők lettek a dél-alföldi régióban.

Fotó: Szegedi Veteránok

Az országos 60 év felettiek kispályás labdarúgó-bajnokságának dél-alföldi régiójában öt csapat küzdött őszi-tavaszi rendszerben. A sorozatban három (Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Békés) vármegye csapatai vettek részt.

A 6., utolsó forduló után hirdettek végeredményt, az eseménynek Békéscsabán a Tréning center műfüves pályái adtak otthont. A díjakat a Békés Vármegyei Labdarúgó Szövetség igazgatója, Szpisják Zsolt adta át.

A szegediek összesen 24 mérkőzést játszottak a hat forudló alatt, és ezeken 15 győzelmet arattak, emellett volt 7 döntetlenjük és mindössze két vereségük. Az így megszerzett 52 ponttal fölényesen végeztek az első helyen a 40 pontos Békéscsaba, a 37 pontos Kecskemét, a 35 pontos Szegedi VSE és a 3 pontos Dévaványa előtt. Ugyan nem a legtöbb gólt szerezték a Tisza-partiak, viszont messze a legkevesebbet kapták, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy ennyire simán végezzenek az élen. 

A végeredmény: 1. Szegedi Veteránok, 2. Békéscsaba, 3. Kecskemét, 4. SZVSE, 5. Dévaványa.

A győztes csapat tagjai: Csiszár József, Kovács Zoltán, Bajnai Antal, Szekeres István, Miskolczi Ferenc, Gárdián Tibor, Provits Imre, Tóth János, Vadászi Zoltán, Rácz Lajos, Kéri István, Takács László, Szente László, Bódi Attila, Beck Gábor, Kemenes Zoltán, Lehota István, Mátrai Zoltán, csapatvezető: Provits Imre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában