Első napja után az utolsón is ott voltunk vele a mórahalmi iskolában

2024.06.30. 09:00

Fanni nyolc éve az iskolában: ott voltunk az első és utolsó napján is – Galéria

„Bagi Fanni tegnap reggel felvette iskolatáskáját, és édesanyja kíséretében elindult élete első iskolai útjára. Elfoglalta helyét az osztályban, megismerkedett osztálytársaival, és már a menzát is kipróbálta” – írtuk lapunkban 2016. szeptember elsején. Nyolc évet vártunk, és szombaton utolsó általános iskolai napjára is elkísértük Fannit.

Arany T. János

És Fanni a 8.b-ben múlt szombaton. Gyorsan eltelt ez a nyolc év.

Fotó: Török János

Két osztályban negyvenhatan ballagtak el június 22-én, szombaton a Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolából. Köztük a 8.b osztályos Bagi Fanni, akinek nyolc évvel ezelőtt, 2016. szeptember elsején az első napján is ott voltunk.

Fanni
Fanni az 1.b-ben 2016 szeptemberében. 
Fotó: Archív Fotó: Karnok Csaba

Jó volt, szép volt, elmúlt. Gyorsan és jól telt 

– foglalta össze az elmúlt nyolc évet röviden Fanni, aki szeptemberben a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola turisztika szakán folytatja tanulmányait.

Nyolc évvel ezelőtti írásunk másik szereplője, Sinka Hunor a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákja lesz szeptembertől. Az ünnepségen a Rotary Club Mórahalomtól a közösségért végzett munkája elismeréseként adománylevelet vehetett át. Hunor a diákönkormányzat elnöke volt. Osztályfőnöke, Farkas Zsuzsa úgy fogalmazott, ő volt az osztályfőnök jobb keze. Például a tablót ő tervezte és készítette.

A ballagó osztályok rövid kis osztályfőnöki órával kezdtek. Farkas Zsuzsa minden diákjának egyedi készítésű, személyre szóló fotóalbumot készített, alsós tanítójuk szív alakú csokoládét hozott nekik és azt mondta, ezzel szíve egy kis darabját adja a ballagóknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában