Helyi közélet

2024.09.13. 10:52

Útlezárások Szentesen a tájfutó OB-n

Tábori Szilvia

Shutterstock/ Illusztráció

Útlezárásokra kell számítani Szentesen a szeptember 14 szombati Rövidtávú Tájfutó Országos Bajnokság idején. A verseny napján 9 és 12 óra között teljes pályás forgalomkorlátozás lesz a Kossuth Lajos utcában a kettős körforgalomtól a Klauzál utcai körforgalomig terjedő szakaszon, amit mindkét irányból behajtani tilos tábla jelez majd. A helyszínen polgárőr és versenyrendezők irányítják a forgalmat a bajnokság Klauzál, Bocskai, Jövendő, Horváth Mihály, Ady Endre és Tóth József utcai szakaszain a futók akadálymentes áthaladásáért. 

Szeptember 14-én 14 órától 17 óra 30 percig lezárják a Szent Anna utca Kisér és Szent Imre herceg utca közötti szakaszát. A Petőfi utca 1. és 9. szám között,valamint a Kossuth téri körforgalomtól a Kettős körfogalomig tartó szakaszokon ugyancsak jelzőőrös forgalomirányítás lesz. 

A versenyzők parkolásához a Csongrádi úton, a Liget és Pusztai László Sporttelep mentén, a Vecseri-foki kiépített parkolók és Csallány Gábor parti füves parkoló területeket szeptember 14-én, szombaton 6 órától zárják el a forgalom elől.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában