Érzékenyítés az iskolában

11 órája

Szemléletformáló napot tartottak

Három helyszínen mutatkoztak be a zsombói iskolában a Nem Adom Fel Alapítvány munkatársai, közösségépítő játékokkal hozták közelebb a diákokat a mindennapjaikhoz.

Arany T. János

Szemléletformáló napot rendeztek a zsombói Szent Imre Katolikus Általános Iskolában a Nem Adom Fel Alapítvány segítségével a testi vagy értelmi fogyatékos, halmozottan hátrányos helyzetben élő, sérült emberek könnyebb elfogadása érdekében.

zsombó, iskola, program
Fotó: zsombo.hu

Az alapítvány munkatársai három helyszínen mutatták be magukat és közösségépítő játékokkal hozták közelebb az ő világukat a diákokéhoz. A kezdeményezés azért jött létre, hogy a következő generáció befogadóbb és támogatóbb legyen velük szemben. Rescsik Csaba is ellátogatott az iskolába, ahol nagyon büszkék egykori diákukra, aki a párizsi paralimpián sportlövészetben 5. és 7. helyezést ért el. Hazaérkezése alkalmából köszöntötték és gratuláltak neki volt tanárai, Gyuris Zsolt polgármester, Mihálffy Béla országgyűlési képviselő és Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában