Helyi közélet

2024.09.02. 10:50

Mosolygós zebra-akcióval indult a tanév – Fotók

Tábori Szilvia

Tanévindító zebra-akció a biztonság és a vidámság jegyében. Fotó: Tábori Szilvia 

Megalakulása óta máig zebra akcióval indít minden tanévet szeptember első napjaiban a Szeretem Vásárhelyt Egyesület. A nyári hónapok csendesebb forgalma után ismét sok kisgyermek indul reggelente iskolába, az autósok figyelmét szeretnék elsődlegesen felhívni erre. Szeptember 2-án, hétfőn reggel a Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskolánál teljesítettek úgymond szolgálatot a civil szervezet tagjai. Mint azt Rapcsák Katalin és a hagyományosan tigrisnek öltözött Daru Árpád a helyszínen lapunknak elmondták: mindenkinek sietős az első tanítási nap, óvodába, iskolába viszik a családok a gyerekeiket. A biztonságos és körültekintő közlekedés fontosságát hangsúlyozzák hetedik éve minden tanév elején megtartott zebra akciójukkal. A tigris jelenléte pedig mosolyt csal az arcokra, hogy az első tanítási nap vidáman kezdődhessen.  
A Szeretem Vásárhelyt tagjaival kedden a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolánál és a Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolájánál, pénteken pedig a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola Deák Ferenc utcai tagintézményénél találkozhatnak a gyerekek reggel fél nyolc és 8 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában