Szelektív gyűjtés

2 órája

Új hulladékgyűjtőket kapnak a domaszékiek

Jövő héttől osztják az új kukákat.

Delmagyar.hu

Október 1-től elindul a belterületi ingatlanok zöld- és szelektív gyűjtőedényeinek cseréje. A Homokháti Önkormányzatok Kistérségfejlesztési Tárulás pályázatán 120 literes szelektív- és zöldhulladék gyűjtőedényeket szereztek be, ezek kiosztásában a domaszéki önkormányzat is közreműködik.

kuka,szelektív,hulladék,domaszék
Fotó: domaszek

Mivel a településen az érintett háztartások többsége rendelkezik ilyen gyűjtőedénnyel, kérik az ingatlantulajdonosokat, hogy az újrahasznosítás és a hatékony hulladékszállítás elősegítése érdekében, meglévő szelektív és zöld- és szelektív (fehér alapon zöld feliratos) hulladékgyűjtő edényeiket vigyék magukkal és adják le a kiosztás helyszínén, hiszen a szolgáltató a továbbiakban is egy edény kihelyezett hulladékot szállít el az ingatlanoktól. Októberben minden kedden 8 és 10 óra között, illetve minden csütörtökön 15 és 17 óra között lehet átvenni a gyűjtőedényeket. Az átvételkor lakcímkártyát, valamint érvényes szerződésszámot tartalmazó iratot szükséges bemutatni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában