Összefoglaló

2024.09.11. 21:30

Ez történt szerdán a vármegyében

Delmagyar.hu

Súlyos beteg lány fájdalom-csillapítására gyűjtenek

Súlyos betegségben szenvedő, vármegyei, fiatal lány megsegítésére indított gyűjtést a Fatima Ház Alapítvány. Timi műtétjét hazai orvos eddig nem vállalta. Csak a fővárosi kezelések csökkentik állandó fájdalmát.

Osztrák író kapott kitüntetést a tanévnyitón 

Robert Menasse is részt vett a szegedi bölcsészkar tanévnyitóján. A kortárs osztrák irodalom egyik legismertebb alakjának a kar kitüntető címet adományozott.

Embert gázolt a vonat Kiskunfélegyháza közelében

A délutáni órákban a szegedi fővonalon hosszabb eljutási időre kell számítani, mert a Nyugati pályaudvarról 12:50-kor Szeged felé indult Napfény InterCity (IC 724) Kiskunfélegyháza közelében elütött egy embert – írja a MÁVINFORM. A vonat utasait pótlóbuszra fogják átszállítani.

Az égbetörő bronzrepülőnél emlékeztek Ruzsán

A II. világháború lengyel áldozataira emlékeztek szerda délelőtt Ruzsán a hősök emlékére állított szobornál.

Megnéztük a makói gumigyárat

Új vezetőjének, Hrubi Józsefnek a meghívására szerdán látogatást tettünk a Continental helybeliek által még mindig gumigyárként emlegetett üzemében és bepillantást nyertünk a termelésbe. Hrubi József azt ígérte, hamarosan nyilatkozik is terveiről, a gyárral kapcsolatos elképzeléseiről.

Egyéniben és csapatban is taroltak a vármegyei rendőrök

A rendőrség idei Országos Szolgálati Pisztoly Lőbajnokságán vett részt a napokban a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság által megszervezett versenynek a Ravazd mellett található Magyalosi Lőtér adott otthont.

 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában