Érték és Minőség Nagydíjjal és vállalkozói nívódíjjal ismerték el a vásárhelyi cég munkáját

2023.09.12. 14:40

Rangos elismeréseket kapott a CSOMIÉP Kft.

Az Érték és Minőség nagydíj Pályázat díjátadóján két elismerést is kapott a hódmezővásárhelyi CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft., nagydíjat és vállalkozói nívódíjat, amit Mészáros Antal, a cég ügyvezető igazgatója vett át az Országházban megrendezett ünnepségen.

Kovács Erika

Mészáros Antal elmondta, cégük filozófiájában kiemelkedő szerepet kap az innováció. Fotó: Kovács Erika

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek megfelelnek egy komplex feltételrendszernek, és tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt. A pályázat és maga a védjegy olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumokra fókuszál, melyek az előállítás során a fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek.

Az Érték és Minőség Nagydíjat a konzolos közlekedési előregyártott betonelem családunk létrehozásáért kaptuk, amit a kerékpáros és gyalogos forgalom számára fejlesztettünk ki. Utak, útszűkületek, hidak, kerékpárutak szélesítésére alkalmas olyan helyeken, ahol vagy nagyon drága lenne a nagytömegű földmunkák végzése, vagy éppen a rossz hozzáférhetőség miatt ez lehetetlen lenne

 – tudtuk meg Mészáros Antal ügyvezető igazgatótól. A CSOMIÉP vállalkozási nívódíjat is kiérdemelt, amit a kiírók tanácsa saját hatáskörben, pályáztatás nélkül ítélt oda.

Figyelembe vették az elmúlt évek munkáját, fejlesztéseit, valamint azt, hogy a cég történetében már legalább hússzor elnyertük az Érték és Minőség Nagydíjat

 – magyarázta az ügyvezető igazgató.

A cég filozófiájában kiemelkedő szerepet kap az innováció. Mészáros Antal úgy fogalmazott, nem ülhetnek a babérjaikon, csak úgy tudják biztosítani a társaság fennmaradását, ha saját magukat és a termékeiket is fejlesztik. 

A CSOMIÉP kft. 1989-ban alakult, idén 129 dolgozót foglalkoztatnak. Hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezik a cég. A tervek szerint, pályázati források igénybevételével, hamarosan elkészül a 3 milliárd forint összértékű beruházásuk. Egy új, 2600 négyzetméteres gyártócsarnokot építenek, ahol a legmodernebb technológiák alkalmazásával állítanak elő majd betonelemeket. A munka a vége felé közeledik, Mészáros Antaltól megtudtuk, idén év végén, vagy a következő év elején kezdi meg az új üzem a működését, ami a dolgozói létszám növelését vonja maga után.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában