Hódmezővásárhely

2022.03.31. 21:03

Kampányzárót tartott Márki-Zay Péter

Lázár Jánosról szóló kártyacsomagokat osztogattak csütörtökön este Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje vásárhelyi kampányzáróján. Iványi Gábor, Márki-Zay Péter köztársasági elnökjelöltje személyesen nem jelent meg, a videóüzenetét játszották le a résztvevőknek.

Kovács Erika

Fotó: Kuklis István

Ezt követően a szocialista Gurmai Zita, a momentumos Cseh Katalin, Szabó Margit Momó helyi aktivista, Berényi Károly társadalmi alpolgármester és Hadházy Ákos országgyűlési képviselő mondott beszédet.

Hódmezővásárhelyen az első győzelem azt jelentette, össze tudtunk fogni és ezzel példát mutattunk az országnak – mondta Márki-Zay Péter, a hatpárti összefogás miniszterelnök-jelöltje, a 4-es körzet országgyűlési képviselőjelöltje. Arról is beszélt, sok óvodás és iskolás társa, munkatársai, barátai, ismerősök, ismeretlenek és a családja támogatták a kampányait.

Addig, amíg ezek az emberek mögöttem állnak, legyőzhetetlen vagyok. Nem fognak minket végighurcolni Budapest utcáin úgy, mint a Sztálin szobrot, mert mi okosabbak vagyunk és nem lopunk – fogalmazott.

Márki-Zay Péter beszélt arról is, élt Amerikában és Kanadában, egy másik kultúrában.

Amit ott láttam, az az önkéntesség, az átláthatóság, a nyilvánosság kultúrája, amiről azt gondoltuk mi, magyarok, hogy ez nálunk nem működik. Hódmezővásárhely bebizonyította, hogy ebben a keresztényi szeretetközösségben, Vásárhelyen, itt van Amerika! – hangsúlyozta a jelölt. Hozzátette, arról döntenek a választók április 3-án, hogy az egész országból Hódmezővásárhely lesz-e?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában