Szombaton több balesethez is riasztották a tűzoltókat Csongrád-Csanád vármegyében

A vasárnap már nyugodtabban telt.

Delmagyar.hu

Szombaton több alkalommal kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak vármegyénkben, míg a vasárnap nyugalomban telt. Az egyik esetben Zsombóról érkezett vészjelzés egy idős asszony rosszulléte miatt, aki nem tudott felkelni. A gondosóra riasztotta a hatóságokat, a tűzoltók pedig felnyitották a lezárt lakást, így a mentők megkezdhették az idős nő ellátását.

baleset, tűzoltók beavatkozása, M43 karambol, Hódmezővásárhely baleset, szalagkorlátnak ütközés, gondosóra riasztás, Zsombó

Az M43-as autópályán Maroslelénél karambol történt szombat reggel, ahol a makói tűzoltók áramtalanították az autót, szerencsére senki nem sérült meg.

A 451-es úton Szentes közelében egy autó szalagkorlátnak ütközött szombat este. A szentesi egységek gyors beavatkozásának köszönhetően az áramtalanítás hamar megtörtént, de egy személy így is megsérült.

Hódmezővásárhely és Mártély között egy autó árokba hajtott és fának csapódott. A hódmezővásárhelyi tűzoltók két egysége vonult a helyszínre, ahol áramtalanították a járművet. A balesetben két embert szállítottak kórházba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában