Hotelben volt

2 órája

Szegeden találták meg az eltűnt polgármestert

Egy szegedi hotelben találtak meg Jenő eltűnt polgármesterére. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök bukkantak rá.

Suki Zoltán

Egy szegedi belvárosi hotelben találták meg vasárnap Kerekes Ildikót, a Fejér vármegyei Jenő település polgármesterét, akinek nyoma veszett. Lapunk információi szerint a rendőrök találtak rá a nőre. Kerestük a hotelt, de azt mondták, hogy nem adhatnak semmilyen tájékoztatást arról, hogy milyen állapotban volt a polgármester, amikor rátaláltak. 

polgármester, Kerekes Ildikó, eltűnt
Egyelőre nem tudni mi történt a polgármesterrel. Fotó: Kerekes Ildikó/ Facebook

A Blikk azt írta, hogy a polgármester mobiltelefonja a cellainformációk szerint Szeged mellett, az M5-ös autópályán volt utoljára bemérhető. Innen az M43-as autópályán mehetett tovább Románia felé, vagy az M5-ösön, Röszkén átkelve, Szerbia felé. Ismerősei szerint az 50 éves nő rendszeresen járt Erdélybe, de ez az út nem volt betervezve. Az is meglepte az őt keresőket, hogy a polgármester a cellainformációk szerint szeptember végén néhány napra Londonba is kiruccant. A politikus erről az útjáról sem a családtagjainak, sem a közeli munkatársainak nem szólt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában