A súlyosan sérült tűzoltót is hazaengedték

A múlt héten hazaengedték azt a fiatal öttömösi tűzoltót, aki súlyos sérüléseket szenvedett az augusztus végi balesetben.

Arany T. János

Több hónap rehabilitáció és gyógytorna vár arra a fiatal öttömösi tűzoltóra, aki súlyos sérüléseket szenvedett, amikor augusztus végén egy balesetben felborult a tűzoltóautójuk.  

tűzoltó, baleset, sérült
Az ütközés következtében borul fel a tűzoltóautó. Fotó: Gémes Sándor 

Augusztus 25-én, vasárnap délután összeütközött egy autóval és felborult egy esethez vonuló tűzoltóautó a Rókusi körút és a Szatymazi utca kereszteződésében. A balesetben a ruzsai katasztrófavédelmi őrsön szolgálatot teljesítő hivatásos tűzoltók – egy ruzsai, két szegedi és egy öttömösi fiatalember – szenvedtek balesetet. A tűzoltóautó felborult és a villamosmegállóba csapódott, letarolta annak esőbeállóját és korlátját. 

A négy megsérült tűzoltó közül a három könnyű sérültet már másnap hazaengedték. A negyedik, súlyos sérüléseket szenvedett tűzoltó, az öttömösi fiatalembernek a bal lába tört el több helyen. Őt a múlt héten engedték haza. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában