Helyi kék hírek

2024.09.03. 11:30

Rágyújtotta a testvérére a házat

Delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció / Shuttertsock

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a nőnek, aki a vele haragos viszonyban levő testvérét akarta megölni.

A megalapozott gyanú szerint a Szeged környéki településen élő nő vasárnap este 7 óra körül keveredett ismételt vitába testvérével. Ezt követően a gyanúsított benzinnel körbelocsolta azt a melléképületet, ahol a sértett tartózkodott, majd egy öngyújtóval meggyújtotta azt. A sértett felfigyelt a füstre és az ajtó kirúgásával sikerült az épületből kimenekülnie, mielőtt még sérülései keletkeztek volna. A tűz következtében a melléképület egy része leégett.

A minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a nő letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon dönt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában