Helyi kék hírek

2024.08.15. 11:02

Teljesen kiégett egy autó Szentes külterületén, több baleset is történt a megyében

Delmagyar.hu

Szentesen szerdán reggel egy parkoló autónak ütközött egy személygépkocsi, amelynek következtében egy ember megsérült. A helyszíni műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték el. Ugyanazon a napon, késő délelőtt Szentes külterületén egy teljesen kiégett autót oltottak el a tűzoltók a 4516-os úton; szerencsére személyi sérülés nem történt – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Szerdán több közlekedési baleset és szabadtéri tűzeset is történt Csongrád-Csanád vármegyében. Bordánynál egy autó árokba hajtott az 5432-es úton, a sofőr megsérült, a műszaki mentést a szegedi és ruzsai hivatásos egységek végezték. Emellett három szabadtéri tűzeset is volt a megyében, melyek Makó és Szeged térségében pusztították a kiszáradt aljnövényzetet. A tüzek összesen egy hektárnyi területet érintettek, de személyi sérülés nem történt.

Szegeden egy nagy méretű faág veszélyeztette a gyalogosokat a Gáspár Zoltán utcában, amit a tűzoltók sikeresen eltávolítottak, mielőtt balesetet okozhatott volna. Ezen kívül szerda éjjel Csongrád-Bokros területén több fa is az úttestre dőlt, ahol szintén a tűzoltók avatkoztak be motoros láncfűrésszel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában