Balesetek, letört faágak és tűz miatt vonultak a tűzoltók

Delmagyar.hu

Vízelvezető árokba borult egy traktor Kiszomboron, a Nagyszentmiklósi utcában csütörtökön reggel. A traktort vezető személy a jármű fülkéjébe szorult. Őt a műszaki mentést végző, makói és szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak, továbbá a felbillenés ellen rögzítették a vontató helyzetét.

Lehasadt faág akadályozta a forgalmat csütörtökön délelőtt, Makón, a Szegedi utcában és Ferencszálláson, a Pihenőpark területén. A makói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentéseket. Sérülés sehol sem történt.

Összeütközött kettő személyautó és egy furgon a 4519-es számú sándorfalvi út 53-as kilométerszelvényénél, Szeged külterületén, csütörtökön délután. Az egyik autóba beszorult egy ember, őt a műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították. Az egységek áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember megsérült.

Szegeden, a Téli-kikötő út mellett hatvan négyzetméter területen égett a száraz fű, avar csütörtökön délután. A szegedi tűzoltók oltották el a lángokat. A tűzesetekben személyi sérülés nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában