Rejtett pincében kannabisz ültetvényt találtak egy szegedi húsfeldolgozó üzemben! (VIDEÓ)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szegedi osztályának nyomozói egy 49 éves férfit elfogtak és őrizetbe vettek, jelenleg letartóztatásban van.

Delmagyar.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-Biztonsági és Állategészségügyi Osztályának jelzése alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai megtudták, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzemben nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek. Az NNI szegedi osztályának nyomozói június 27-én helyszíni szemlét tartottak a Csongrád-Csanád vármegyei kollégáikkal az üzem területén.

kannabisz
Forrás: Police.hu

A vizsgálat során egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben 103 tő kannabiszt, a termesztéshez használt eszközöket, valamint 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le. A 49 éves férfi a növényeket hővédős, növénytermesztő sátrakban, fénycsövekkel, párásító és légkeverőgépekkel, valamint tápszerekkel felszerelve termesztette, a gyanú szerint értékesítési céllal.

P. Gyulát a nyomozók elfogták és jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában