Mosogatógép okozott tüzet Szentesen

Delmagyar.hu

Csongrád-Csanád vármegye tűzoltói hétfőn két műszaki mentéshez és két tűzesethez vonultak ki – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Délelőtt egy szentesi családi ház konyhájában csaptak fel a lángok egy mosogatógép meghibásodása miatt. A helyszínre érkező tűzoltók egy vízsugárral gyorsan megfékezték a tüzet, megakadályozva annak továbbterjedését. Kora délután száraz fű- és aljnövényzettűz keletkezett az Ópusztaszer és Pusztaszer közötti útszakaszon, amelyet a szegedi és kisteleki hivatásos, valamint kisteleki önkéntes tűzoltók sikeresen eloltottak.

Délután Domaszék külterületén, az 55-ös főúton három személygépkocsi ütközött össze, két autó az árokba borult, és egy személy megsérült. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket. Ezzel párhuzamosan Tiszaszigeten egy nagy fa ága hasadt le a Térvár úton, veszélyeztetve a forgalmat. A helyszínre érkező szegedi hivatásos és tiszaszigeti önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyes ágat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában