Megtalálták a sándorfalvi tóban a holttestet - a férfi ittasan ment a vízbe

Delmagyar.hu

Fotó: Török János

Fotó: ianostorok.com

A rendőrség és a katasztrófavédelem is megerősítette: kora este megtalálták annak a középkorú férfinak a holttestét, akit a sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark strandrészlegén búvárokkal kerestek. Mint megírtuk, szombaton 16 óra körül érkezett a bejelentés, hogy egy férfi bement a bányató vizébe, de kijönni már nem látták.

A kijelölt strandon azonnal megkezdődött a keresése és mentőhelikoptert is riasztottak. A helyszínre érkezett a sándorfalvi önkéntes tűzoltó egyesület, a szegedi hivatásos egységek és a Tisza önkéntes egyesület. Kishajókkal és búvárokkal keresték a férfit, helyszíni beszámolók szerint centiméterenként vizsgálták a tavat. Este fél 8-kor végül megtalálták a holttestét, vagyis végleg bizonyossá vált, hogy a vízbe fulladt. 

Az eset körülményeiről a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat Facebook-oldalán azt írta, az áldozat nagyon ittas állapotban ment a vízbe. „Felhívjuk a barátok hozzátartozók figyelmét a hasonló tragédiák bekövetkeztében felmerülő felelősségükre! Ne engedjék az ittas személyt a vízbe, ha kell erőszakkal tartsák vissza, mert ha visszatartják a bátor úszni vágyót, akkor másnap a fejfájás közepette el tudnak beszélgetni. Ellenkező esetben pedig csak az örök lelkiismeret-furdalás fog kisérteni.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában