60 autó kaphatott defektet az M5-ösön vasárnap - videóval

Kiderült, hogy mi okozhatta a tömeges defektet az M5-ösön.

Delmagyar.hu

Több mint 60 autó kapott defektet az M5-ös autópályán Szeged felé vasárnap délelőtt.

Tömve volt autókkal az M5-ös autópálya leállósávja. Szinte megbénult a forgalom a sztrádán vasárnap Szeged felé, mert egymás után kaptak defektet az autók. Percenként félre kellett állnia a sofőröknek, a felvételeken jól látszik, látótávolságon belül folyamatosan defektes autókat lehet látni. Egy autómentő azt mondta, percenként csörgött a telefonja reggel 8 óra után.

Rengeteg autó kapott defektet, rengeteg autót leszállítottunk egy bizonyos parkolóba, ott helyrehoztuk a járműveknek a gumiabroncsát, és ezáltal tudtak továbbhaladni az ügyfelek

– mondta Bakos Zoltán autómentő.

Egy szemtanú azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy látott egy gyanús kisteherautót, amiből apró fém darabok szóródtak ki a sztrádára.

Előttünk ment egy kisteherautó, ami húzott egy trélert, és pont, amikor előzni akartunk láttuk, hogy kicsi darabkák esnek ki az autóból. Pontosan nem tudjuk, hogy ez az autó lehetett-e a hibás, vagy sem, de feltételezzük, hogy esetleg onnan potyoghatott le valami az autóról

– mondta a Tényeknek egy szemtanú.

Úgy tudjuk, már az M0-s autópályán is álltak defektes autók, és ez folytatódott a M5-ösön. Információink szerint több mint 60 autó kaphatott defektet vasárnap ezen a szakaszon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában