Háznak ütközött és gázcsövet roncsolt egy autó Pusztamérgesen - Galéria

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Háznak ütközött egy autó Pusztamérgesen, a Petőfi utcában. A jármű megrongált egy gázcsövet. A ruzsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A raj a gázcsövet próbálta elszorítani a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. A társegység is a helyszínen dolgozik – számolt be a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  

Információink szerint egy magyar rendszámú, egyterű személyautó a Szent István utcán közlekedett vélhetően nagy sebességgel, a Petőfi utcához érve azonban nem tudta bevenni a kanyart és fékezés nélkül csapódott neki a szemközti ház kerítésének. Kitört egy gázcsonkot, majd az udvaron keresztül áthajtva a szomszédba, egy ott parkoló autó oldalának ütközve állt meg. A házban lakók elmondása szerint 13-an szálltak ki a kocsiból, majd a kert kerítésén keresztül átugrálva a közeli erdőbe szaladtak. A menekülő férfiak egy mobiltelefont is elhagytak, miközben a kerítésen ugráltak át. Később a helyi polgárőr egyiküket a közelben elfogta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában