Segít az EVP

2 órája

Stresszkezelés tudatosan - önfejlesztő csoport indul Vásárhelyen

A tudatos és sikeres stresszkezelés elengedhetetlen a kiegyensúlyozott életvitelhez. Önfejlesztő eszköztárral segít most az Egészségfejlesztési Iroda. Új csoportos foglalkozást indítanak.

Tábori Szilvia

A stressz elkerülhetetlen és szerves része az életünknek. Olykor segít megoldani problémákat, aktivizáló szerepe van, máskor viszont éppen hogy ront a közérzetünkön, a testi és lelki jólétünkön, és inkább elvesz a figyelmünkből, stabilitásunkból. A pszichológusok szerint is fontos a stresszkezelés, hogy megértsük személyes jelzőrendszereinket és a fennálló stressz okait. 

stresszkezelés, EVP, stressz
A stresszkezelésben segít az EVP induló csoportja. fotó: Shutterstock 

Az EVP ingyenes csoportfolyamatra várja azokat, akik szeretnének többet megtudni a stresszről, annak rövid- és hosszútávú következményeiről, illetve kezelési lehetőségeiről. A részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az online űrlap kitöltésével lehet, illetve szükség esetén a 36/62/532-368-as telefonszámon.

Az önfejlesztő csoport témái lesznek többek között a befelé fókuszálás, az érzelmek kimutatása és ezek megértése. A résztvevők olyan stresszkezelő technikákkal ismerkednek meg, amelyek segítenek a stressz csökkentésében és a jelenre figyelésben. A foglalkozásokat pszichológus vezeti, heti rendszerességgel, maximum öt fő részvételével. 

A foglalkozások időpontjai és helyszíne: október 22., 29., november 5.,12. és 19., alkalmanként 14 órától 15 óra 30 percig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában