Új távlati cél

2024.07.21. 12:18

Külföldi otthonát tervezi Ördög Nóra

Delmagyar.hu

Fotó: Máté Krisztián

Fotó: Mate Krisztian

A napokban tért haza Olaszországból Ördög Nóra. A mórahalmi származású műsorvezető tavasszal az egész családdal – tehát férjével, Nánási Pállal és két gyermekükkel, Micivel és Vencivel – Toscanában pihent, a napokban pedig férjével kettesben utazott el Ravennába. Talán a friss élmények hatására, de egy napokban publikált interjúban elárulta: a jövőben szeretnének kialakítani külföldön is, de Európán belül maradva egy bázist, ahova néha elszökhetnek kikapcsolódni. – Még nincs semmi konkrétum egyébként, ez csak egy érzés, egy következő távlati terv. De azzal, hogy ezt sokszor elmondom és elkezdtem beleültetni az emberek fejébe, remélem, hogy közel tudok hozzá kerülni – beszélt a kimondott szó erejébe vetett hitéről a műsorvezető.

Ördög Nóra egyébként már leforgatta a Séfek Séfe következő évadját, idén ősszel pedig ismét egy élő szuperprodukcióban láthatjuk. Tilla mellett ugyanis ő lesz a műsorvezetője a 10 év után a TV2-re visszatérő Megasztár című tehetségkutatónak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!