Bika Casting indul

2024.07.09. 13:16

Keresik a Szeged új bikáját – te is lehetsz az

Legyél te a Bika a 2024–2025-ös szezonban – ezzel a címmel intézett felhívást a szurkolókhoz az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Becsei Dávid

Amennyiben szívesen a Pick Bika jelmezébe öltöznél az OTP Bank-Pick Szeged hazai mérkőzésein, várják a jelentkezésed.

Fotó: Frank Yvette – archív

Bika Castingot tart az ötszörös magyar bajnok férfi kézilabdacsapat. Jelentkezni videóval lehet, fontos, hogy ezen egy saját négysoros szurkolói rigmussal buzdítsa minél inkább a pályázó a szurkolótábort.

Mindössze a 18. betöltött életév, minimum 175 centiméter magasság, valamint részvétel a szezon összes hazai mérkőzésén az elvárás azzal szemben, aki arra vállalkozik, hogy pályázik Bikának.

A pályaműveket a klub publikálja majd a Facebook-oldalán, ezek közül pedig a legtöbb kedvelést kapó videó csatlakozik a nyolcas finálé mezőnyéhez. A másik hét videót a beérkezettek közül az OTP Bank-Pick Szeged és a Rádió 88 munkatársai választják ki.

A Bika Casting döntőjét egy szegedi vendéglátóhelyen tartják majd augusztusban, amelyre azt ígérik, rengeteg izgalmat ígér, hiszen feladatokban nem lesz hiány. Az új idény Bikáját végül egy öt főből álló zsűri dönti el.

A felhívással kapcsolatos további részletek ide kattintva olvashatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!