Krimi

3 órája

Elárulta a szakértő, hibázott-e Sallai Nóra a szörnyű baleset előtt (videó)

Újabb részletek derültek ki Sallai Nóra szörnyű balesetéről: egy szakértő elmagyarázta, hibázott-e a színésznő az ütközés előtt, amikor nem adott elsőbbséget a BMW-nek.

MW

Sallai Nóra felelősségét is vizsgálja a balesetben a rendőrség

Forrás: Metropol

Az egész ország egyemberként szurkol azért, hogy Sallai Nóra felépüljön a baleset után. 

Az elmúlt napokban azonban olyan vélemények is nyilvánosságra kerültek, hogy a száguldó BMW sofőrje mellett a színésznő is hibázhatott a baleset során, mert a BMW-nek volt elsőbbsége abban a kereszteződésben.  

A TV2 reggeli műsorának összefoglalójában újabb részletek derültek ki a baleset körülményeiről, és egy szakértő megszólalt azzal kapcsolatban is, hogy Sallai Nóra vétkes lehetett-e az ütközés miatt, amikor balra kanyarodott az alárendelt útról.

Rengeteg a kétes információ Sallai Nóra súlyos autóbalesetével kapcsolatban, hiszen sokan megszólaltak már azóta, helyi lakosok, színész kollégák, szakemberek egyaránt. A nyomozás az ügyben még folyamatban van, ezért a hatóságok még visszatartják az információkat.

Állítólag a BMW sofőrje szinte száguldott Alsónémediben, lakott területen belül 50-es sebesség helyett akár 130 km/h-val is haladhatott a veszélyes kereszteződés felé, ahonnan Sallai Nóra és ötéves kisfia, Bende érkeztek.

Több szemtanú szerint az autóban 8-an ültek - ami szintén szabályellenes - de öt fő elmenekült a helyszínről az ütközést követően, a gyorshajtó sofőrnek agyrázkódása lett. Korábban olyan információ is keringett, hogy az autó kivilágítatlanul haladt a sötétben, azonban egyelőre ezt sem erősítették meg hivatalosan.

A Mokka összefoglalójában nyilatkozott az esetről egy szakértő, aki a balesetről készült megrázó videó megtekintése után elmondta, szerinte felelős volt-e Sallai Nóra a balesetben, amikor az alárendelt útvonalról kanyarodott ki.

Akkor, amikor elsőbbséget kell valakinek adnia, akkor nyilván az 50, 60, 70-el érkezőnek is elsőbbséget kell tudni adni. Ezt körülbelül a kikanyarodás előtt, ha 50, 60, 70 méteren belül, ha valaki jön, akkor azt el kell tudni engedni.

Ez a BMW akkor még, amikor a színésznő még nem hajtott be a kereszteződésbe, hanem csak elpillantott balra, hogy ott milyen autó jön, ez az autó nagyon messze járt még

- kezdte a szakértő a TV2 riporterének, aki az eddigi információkra és a látottakra hagyatkozva mondta el a véleményét arról, mi lehet a nyomozás eredménye.

Ha igaz, hogy 50 helyett 130-cal jött lakott területen belül a BMW, és nagyon nagy távolságban volt a kikanyarodáskor az Opeltől, a színésznőtől, akkor a helyes jogi megoldás erre az ügyre, az az, hogy a színésznő ugyan formailag megsértette a BMW elsőbbségét, de nem volt gondatlan és a színésznő ártatlan! Nem felel ezért a balesetért

- jelentette ki egyértelműen a szakértő a véleményét Sallai Nóra felelősségéről a halált okozó balesetben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!