Bulvár-celeb

15 órája

Sydney van den Bosch babát vár?

Babát vár Sydney van den Bosch, egyre több helyről hallani ezt a pletykát. Hamarosan újra férjhez megy, lehet, hogy a gyors esküvő is amiatt van, mert úton van az első közös gyerek?

MW

Forrás: TV2

Még csak tavaly ősszel jelentette be válását a TV2 sztárja, aki bevallotta, hogy már korábban is gondok voltak a házasságával, azonban kellett egy kis idő, hogy el tudja mondani a nyilvánosságnak, hogy elválnak Egerszegi Tamás labdarúgóval. Azonban nem sokan lepődtek meg a bejelentésen, ugyanis régóta sejtelni lehetett, hogy nincs minden rendben köztük. 

Sydney van den Bosch életébe gyorsan megérkezett az újabb szerelem, és vőlegénye, Kaszás Benjámin elég hamar meg is kérte a modell kezét, már gőzerővel az esküvőre készülnek. 

A napokban megtartották a lánybúcsút, amiről több fotót is mutatott a modell a közösségi oldalán, amik gyanút keltettek a követőiben, és többen egyetértettek abban, hogy gyereket várhat a Szerencsekerék háziasszonya.

Nem az első eset, hogy felröppenek a terhességéről szóló pletykák, ugyanis ezt megelőzően is közzétett egy sejtelmes posztot, amiben felhívta a figyelmet arra, hogy kicsit hízott a megszokotthoz képest.

Ez a 2024-es bikini body és sanszos, hogy a 2025 is hasonló lesz

– írta a képhez, ami akár egy vallomás is lehet arról, hogy első gyerekét várja, és 2025-ben érkezik a baba, de egyelőre nem árult el konkrétumokat ezzel kapcsolatban és nem is reagált a követői ezzel kapcsolatos kérdéseire sem.

Reméljük, ettől »kerekebb« lesz a 25-ös bikini body, ha jól hallottam, mik a terveid jövőre

– írta sejtelmesen egy követője, aki már gyaníthat valamit a TV2 sztárjának gyerekvállalási terveiről.

Majd a lánybúcsús képei alatt is újra megjelentek hasonló hozzászólások, hiszen többeknek szemet szúrt Sydney van den Bosch súlygyarapodása a fehér testhezálló ruhájában – írja az Origo.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!