Bulvár-celeb

2024.07.05. 09:40

Ezt már a rajongók is kínosnak tartják: T. Danny megint beszólt az exének

Egyenesen aranyásónak nevezte egyik dalában a rapper Kecskés Enikőt.

MW

T. Danny sikeres rapper, de most kicsit elvetette a sulykot

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Amint azt korábban hírül adtuk, T. Danny, azaz Telegdy Dániel volt párja, Kecskés Enikő egy interjúban kiteregette a szakításuk részleteit, ezt pedig a rapper igencsak a szívére vette. Azóta is megy közöttük az adok-kapok, T. Danny most újra tett egy durva utalást KKevin rapperrel közös számában. Valószínűleg Enikőnek címezte a szurkálódó sorokat:

Shh, várj, jól figyeljetek: az a kulcs, hogy nem foglalkozom ti veletek. Semmi gond, semmi gond nincs, de megyek, keresem a következő gold diggeremet 

T. Danny már Szívtipró című számában sem volt túl kedves Enikőhöz, de azóta csak egyre durvább dalszövegeket ír.

293A6026
Nagy volt a szerelem, most annál nagyobb a harag
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

 Zenésztársa albumán hallható a fent idézett sorokat tartalmazó dal, amelyben csak néhány sor erejéig ugrott be Dani, de még mindig az exe a téma, akit egyenesen aranyásónak nevezett. A rapper az előző számában azt is felhánytorgatta volt szerelmének, hogy vett neki egy Rolexet.

A kommentelők szerint kiábrándító

A közönség szerint Dani már átlép egy határon, és ez teljesen kiábrándító a rapperrel kapcsolatban, akit pedig rengetegen megszerettek a Dancing With The Stars-beli szereplése során.

"Nekem a Dancingben szimpatikussá vált, de a vergődés már egészen hasonlít Misshéhez, hogy mennyire szar az élet, és ez már borzalmasan szánalmas" – hasonlítja egy kommentelő Danit a botrányhős zenészhez.

"Erőlködik, hogy bebizonyítsa, neki milyen szar, és számomra ez full hiteltelen. Tömegtermék, mint KKevin és a társai" – jegyezte meg egy kommentelő, akivel rengetegen egyetértettek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!