Asztrológia

KOS

KOS

A víz-elemű jegyekben összeálló bolygóháromszög sok érzést hoz. Ugyanakkor ez neked túl szentimentális, s éppen ezért az ilyen típusú családtagok fognak leginkább irritálni. Pedig nem a másik stílusával kellene foglalkoznod, hanem azzal, amit mond.

BIKA

BIKA

A víz-elemű bolygóháromszög az egész napodat meghatározza. Zseniális ötleteid támadhatnak váratlanul (Skorpió Merkúr), a semmiből találsz megoldást a problémákra. Nem baj, ha érzelmi alapon döntesz (Rák Hold).

IKREK

IKREK

Bolygód, a Merkúr a Skorpióban jár. Ahol aktuálisan jár a bolygód, te is pontosan úgy érzed magad. A Skorpióban tűpontos meglátásokat hoz, és nagyon jó „ráérzéseket”. Most ráadásul összeáll egy nagy bolygóháromszög, ami ezt tovább erősíti.

RÁK

RÁK

Már éjjel belép a Hold a Rákba. Most a családra, otthonodra fókuszálsz. Most könnyebben működteted a kapcsolataidat. Igazán empatikusan viszonyulsz a másikhoz, és persze cserébe is ezt kapod: támogató kapcsolatokat. Most áll össze az a nagy bolygóháromszög az égen, ami neked igazi áldást hoz a következő napokban.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

A víz-elemű bolygóháromszög téged kevésbé hat meg. Sokkal jobban izgat és/vagy zavar, hogy a munkahelyeden a főnököd, vagy egy buzgó kollégád folyton nyaggat téged. Ezzel hátráltat a normális munkavégzésben.

SZŰZ

SZŰZ

Inspirálóan hat rád ma valaki. Lehet, hogy egy nálad idősebb személy, akinek eddig csak a szigorú arcát láttad csak, és ma nagyon kellemes meglepetés ér vele kapcsolatban. Sokat tanulhatsz tőle, ha nyitott maradsz.

MÉRLEG

MÉRLEG

Kedden rád is hatnak az inspiráló fényszögek. Ekkor mindent megoldhatónak látsz. Közben a Mars is intenzív, ami a cselekvéshez szükséges energiát hozza. Zseniális, ha megvan a megoldás és a megvalósításhoz szükséges energia is.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Ez a te napod lesz. Neked kedveznek az égi folyamatok kedden. Sőt, nemcsak aznap, hanem három napon át: csütörtökig egy álomszép bolygóháromszög áll össze. Tízből öt bolygó vesz részt ebben, ami a jelentőségét hangsúlyozza. Számodra ez rendkívül kedvező, valósággal lubickolhatsz az örömben.

NYILAS

NYILAS

Téged éltet a tűz, a szenvedély. De a víz, a szentimentalizmus kiolthatja a tüzedet. Szerencsére nagyszerű konstellációk lesznek az égen. Persze ettől még bosszanthat, ha valaki az érzelmeidre akar hatni, és így próbál manipulálni.

BAK

BAK

Bosszankodhatsz vagy mosolyoghatsz azon, hogy egyesek milyen érzelmi hullámvasúton ülnek. Vedd észre, te is, ha hagyod a belső, kritikus énednek, hogy folyamatosan ítélkezzen! Mi lenne, ha inkább te is meg mernéd élni ezt az érzékenyebb oldaladat?

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Érdemes most odatenned magad a munkában, mert megalapozhatod a közeljövő terveit. Sikert jelez már a horoszkóp, a víz-elemű bolygóháromszög rád is kedvezően hat. Ügyesebben kommunikálsz. Ezt a sok munkát pedig kipihenheted holnap.

HALAK

HALAK

Kedden olyan nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyek megerősítenek abban, hogy jó úton haladsz. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen veled. Ne várj üdvrivalgást, fanfárokat és vörös szőnyeget! Elég, ha belül érzed, hogy rendben folyik az életed.