Helyi sport

2024.05.01. 21:11

Négygólos hazai sikerek a kupa szerdai negyeddöntőiben

Mindkét párosításban négygólos különbséggel nyert a hazai csapat, kialakult a legjobb négy mezőnye, ezzel együtt a főtáblára jutott csapatok is ismertek.

Delmagyar.hu

Selyem Zsolt duplázott a Szentes ellen.

Fotó: Török János

A keddi két negyeddöntőt követően szerdán vált teljessé az elődöntő mezőnye a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupában.

Ott lesz a legjobb négy között, és ezzel főtáblára jutott vármegyei II. osztályú csapatként a Sándorfalva, amely magabiztos játékkal győzött az Ásotthalommal szemben, ezzel magasabb osztálybeli ellenfelével szemben feledtette a hétvégén megszakadt veretlenségi sorozatát.

Algyőn sem alakult izgalmasan a meccs, a hazaiak egy szöglet után már a harmadik percben megszerezték a vezetést, és a szünetre háromgólos előnyt építettek ki. A második félidő elején is betalált a tavaly a sorozatban döntőt játszó Algyő, és ugyan Mihály bombagóljával szépített a Szentes, de szorosabbá nem tudta tenni a meccset.

 

Ezzel kialakult az elődöntő mezőnye, amelyben az SZVSE, a Tiszasziget, az Algyő és a Sándorfalva jutott be. 

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, negyeddöntő

M-Perfect Home-Algyő–Szentesi Kinizsi 5–1 (3-0)
Algyő, vezette: Dobó Attila (Burzon, Vereska).
Algyő: Heckó – Vastag (Horváth A., a szünetben), Kiss R., Bozóki (Pócs, a szünetben), Kardos (Rádi, 73.), Kovács M., Daróczi, Csányi A., Ilyés, Csányi Á. (Bogdán, a szünetben), Selyem (Buchholcz, 56.). Edző: Fülöp Tibor.
Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Bíró (Illés, 53.), Koncz, Rostás, Mihály, Bartucz P. (Ormándi, 76.), Sarusi, Locskai, Péter, Bartucz B., Bertók (Faur, 75.). Edző: Szöllősi Ferenc.
Gólszerzők: Bozóki (3.), Selyem (28., 32.), Horváth A. (54.), Buchholcz (90.), ill. Mihály (61.).

Sándorfalva–Ásotthalom 5–1 (2-0)
Sándorfalva, vezette: Paczér Balázs (Minda, Kócsó).
Sándorfalva: Garamvölgyi – Borgulya, Bácsi, Gulyás (Ézsiás, 79.), Godó (Huszka, 76.), Varga R. Vajna, Törköly (Oláh, 70.), Széll, Bánóczki, Pécsi (Gémes, 65.). Edző: Kurucsai András.
Ásotthalom: Karácsonyi – Kothencz G., Malatinszki D., Góra, Szilágyi, Dobák, Savanya, Sándor, Malatinszki Á., Farkas (Szász, a szünetben), Kukli (Víg, 65.). Edző: Hevesi Tibor.
Gólszerzők: Vajna (3., 26., a másodikat 11-esből), Széll (49.), Borgulya (75.), Huszka (78.), ill. Sándor (81.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában