Helyi sport

2024.05.06. 10:07

A tavalyi finalisták találkoznak a vármegyei kupa elődöntőjében

Megvannak az elődöntő párosításai a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupában.

Delmagyar.hu

Ezúttal a kupa elődöntőjében találkozik az SZVSE és az Algyő.

Fotó: Török János

Az MLSZ Csongrád-Csanád vármegyei igazgatóságán hétfőn délelőtt elkészítették a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa elődöntőinek párosításait.

A legjobb négy közé jutott csapat ezzel a teljesítménnyel az országos főtáblás szereplést is kiharcolták. A sorsoláson Nógrádi Tibor, az MLSZ vármegyei igazgatója bejelentette, hogy a finálét Algyőn rendezik majd, a kitűzött időpont május 29., de ez még a döntőbe jutott csapatokkal való egyeztetés után változhat.

A sorsoláson kiderült, hogy a tavalyi két döntős csapat ezúttal az elődöntőben találkozik egymással: az SZVSE és az Algyő került ugyanis egymás mellé. A legjobb négy közé vármegyei II. osztályú csapatként eljutott Sándorfalva a Tiszaszigetet fogadhatja a döntőbe jutásért. A továbbjutás az eddigiekhez hasonlóan egy mérkőzésen dől el, az SZVSE–Algyő meccsen, mivel azonos osztálybeli csapatok találkoznak, így a 90 perc utáni döntetletlen tizenegyeseket hozna magával, míg a Sándorfalva–Tiszasziget párosítás esetén a döntetlen az alacsonyabb osztályban szereplő hazaiaknak kedvezne.

Az elődöntőket május 15-én rendezik.

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, elődöntő (május 15., 17.30)


SZVSE-G-Falc Kft.–M-Perfect Home-Algyő
Sándorfalva–Tiszasziget

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában