A Hódmezővásárhelyi FC folytatta a sorozatát

2024.04.21. 19:42

Nincs megállás

Magabiztos, négy gólos győzelmet aratott a labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjának 25. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC a Füzesgyarmat ellen.

Mádi József

A születésnapos edző, Antal Krisztián sima győzelemnek örülhetett.

Fotó: Gémes Sándor

Folytatta remek szereplését a labdarúgó NB III., Délkeleti csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC. Antal Krisztián tanítványai sorrendben kilencedik alkalommal nem kaptak ki, miközben egymás után ötödször győztek a sorozatban. A legyőzése után a Füzesgyarmat sem jelentett akadályt a HFC-nek, amely már a 8. percben vezetéshez jutott Pleszkán Tibor révén. A második félidőben akkor változott meg egy picit a játék képe, amikor beállt a vendégeknél Achim Sebastián, ám aztán megint betalált Pleszkán, majd a hajrában jött még két hazai gól, ezzel pedig eldőlt a mérkőzés. 

És mivel a Körösladány ikszelt a Honvéd II. ellen otthon (2–2), így a hódmezővásárhelyi alakulat immár két pont előnnyel foglalja el a dobogó harmadik fokát.

Antal Krisztián: – Lassú mérkőzés volt, de szerencsére megoldottuk, és végre tudtunk már több gólt szerezni, ezáltal ki tudtuk szolgálni a szurkolóinkat. Végig mezőnyfölényben futballoztunk, folyamatosan felőrölve az ellenfelet és időnként szép támadásokat vezetve végre nagy különbsége sikert tudtunk elérni. Köszönöm a csapatnak és a szurkolóknak is a szép születésnapi ajándékot.

Hódmezővásárhelyi FC–Füzesgyarmat 4–0 (1–0)
Labdarúgó NB III., Délkeleti csoport, 25. forduló. Hódmezővásárhely, 350 néző. Vezette: Nagy Attila (Topálszki Szabin, Szabó Laura). 
HFC: Deczki – Gréczi M. (Molnár B., 73.), Mahler G., Török K., Sipos G. (Tóth P., a szünetben), Pleszkán (Borbás M., 82.), Dóra D., Guth Á., Zana, Zámbori (Orosz M., a szünetben), Rabecz V. Vezetőedző: Antal Krisztián.
Füzesgyarmat: Fildan – Béres R., Kis Sz., Szakács, Szabó B. (Achim S., 61.), Pinte, Bódis, Csáki D. (Sándor R., 82.), Jónyer, Dlehány (Jámbor, 89.), Hadnagy. Vezetőedző: Szabados Tamás. 
Gólszerzők: Pleszkán (8., 67.), Tóth P. (86.), Borbás M. (88.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában