Helyi sport

2024.04.20. 06:00

A HFC II. szerezte meg az első győzelmét az alsóházban

Két, a labdarúgó vármegyei I. osztály alsóházi rájátszásában még nyeretlen csapat közül a vásárhelyiek szerezték meg első győzelmüket a péntek esti meccsen.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Földi Imre.

Az alsóház két nyeretlen csapata, a Hódmezővásárhelyi FC II. és a Balástya találkozója nyitotta a rájátszás negyedik fordulóját a vármegyei I. osztályban.

Ezen sorozat a Balástyánál folytatódott, miután a vendégek bár vezettek, majd később egyenlíteni is tudtak, a fordulatos mérkőzésen a harmadik hazai találatra már nem volt válaszuk – ezzel a HFC II. szerezte meg az első sikerét a rájátszás során, és négy pontra megközelítette ellenfelét a tabellán. 

Vármegyei I. osztály, alsóház

Hódmezővásárhelyi FC II.–Balástya 4–2 (2-2)
Hódmezővásárhely, 50 néző. Vezette: Paczér Balázs – jól (Minda, Halász).
HFC II.: Hegyes – Czékus, Orovecz (Karácsonyi, 73.), Patkós, Bencze, Borbá (Kónya, 68.), Rabecz, Arany, Herczeg, Kis D. (Pálinkás, 61.), Daraki (Tatár, a szünetben). Edző: Vinnai István.
Balástya: Prcic – Sári (Faragó, 80.), Bitó, Szádeczky, Mágocsi (Szűcs T., 61.), Bagi (Tóth P. 53.), Nagymihály (Márkus, 27.), Szántó, Vörös, Tóth G., Bárkányi. Játékos-edző: Szádeczky Zalán.
Gólszerzők: Patkós (15., 49.), Borbás (27.), Pálinkás (93.), ill. Bitó (13.), Szántó (36.).
Jók: mindenki, ill. senki.
Vinnai István: Megtört a jég! Az eddigi meccsekben is benne volt a győzelem, a második félidei jobb játékunkkal behúztuk a mérkőzést.
Szádeczky Zalán:Teljes mértékben magamra vállalom a mai eredmény, játékosként és edzőként is. Büszke vagyok a csapatra, küzdöttünk. Nem adjuk fel, megyünk tovább. Gratulálok a HFC-nek!

A forduló további programja:

Vármegyei I. osztály, felsőház, 4. forduló, szombat, 17 óra: Kéménygyártó-Mórahalom–SZVSE-G-Falc Kft., Makó–Tiszasziget, Kiskudorozsma–M-Perfect Home Algyő. Alsóház,szombat, 17 óra: Bordány–FK 1899 Szeged. Vasárnap, 17 óra: Ásotthalom–Szentesi Kinizsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában