Tündérszépek 2024

2024.04.23. 08:21

Lemaradtál a Tündérszépekről? Nem, még nem késő jelentkezni

Meghosszabbítottuk a Tündérszépek jelentkezési határidejét, még mindig nem késő jelentkezni az országos szépségversenyre. Közben viszont már szavazni is lehet a mezőny tagjaira, elkezdtük ugyanis bemutatni a régió mezőnyét.

Timár Kriszta

Fotó: Török János

A delmagyar.hu oldal látogatói már láthatták, hogy elkezdtük bemutatni régiónk Tündérszépeit, vagyis azokat a hölgyeket, akik jelentkeztek az idei, országos szépségversenyre Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun és Békés vármegyékből. Összesen 50 hölgy kap lehetőséget, hogy megismerhessék a zsűritagok, illetve az olvasók és szavazhassanak rájuk. 

Bár a verseny eredeti kiírása szerint a jelentkezési határidő vasárnap lejárt, jó hír, hogy a szervezők május 12-éig meghosszabbították a nevezési szakaszt, lehetőséget biztosítva azoknak, akik most kapnának kedvet vagy bátorságot a versenyhez. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, akinek tehát van már magáról az elmúlt évben készült nívós képsorozata, azzal is nevezhet. De természetesen kérhető lapunktól stúdiófotózás is, ahol profi stáb – fodrász, sminkes és a Délmagyarország fotóriportere – várja a szépségeket.

A regionális verseny végén hárman a zsűri szavazatai alapján jutnak tovább: minden vármegyéből 1-1 lány az országos döntőbe kerül. Egy hölgy pedig a delmagyar.hu oldalon futó szavazásnak köszönhetően, a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a döntőbe jutásért.

Olvasóinkat arra kérjük, kövessék nyomon a versenyzőket és támogassák szavazataikkal a Csongrád-Csanád vármegyei Tündérszépeket. Aki pedig még ismer olyan hölgyet, aki helyt tudna állni ebben a versenyben, hívja fel rá a figyelmét, és bátorítsa a jelentkezésre.

Mutassuk meg az országnak, hogy nálunk élnek a legszebb hölgyek, kerüljön a korona idén Csongrád-Csanád vármegyei hölgy fejére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában