Vásárhelyen ingyen sört osztottak

2024.05.01. 14:35

Vásárhelyen ingyen sört osztottak a majálison

Kovács Erika

Április 30-án a Carson Coma Akusztik Trió volt a sztárvendég a Népkertben. Fotó: Hódmezővásárhely önkormányzata

Hódmezővásárhelyen a kampány évében két napos majálist szervezett az önkormányzat, erre nem volt példa azóta, amióta ismét visszahozták a Népkertbe a május 1-jei szórakozást. Sokak szerint visszaköszönt a 2022-es esztendő, amikor az országgyűlési képviselő-választás kampányának finisében kétnapos kavalkádot rendezett az önkormányzat Mártélyon. A város most bőkezűen ontotta a pénzt a programokra. Egyszer csak bejelentették, hogy kétnapos lesz a rendezvény, és már április 30-án kezdődik. A majális előestéjén fellépett a Seres Brothers és sztárvendégként a Carson Coma Akusztik Trió. Május 1-jén májusfát állított a Kankalin és az Árendás Néptáncegyüttes, városkártyával a felnőttek ingyen sört, vagy virslit kaptak, a gyerekek pedig vattacukrot. Elstartolt a LIME rollerkölcsönző is, amit szintén ingyen lehetett kipróbálni. Gyerekprogramok, bemutatók színesítették a napot.

A Népkert futópálya melletti területén pedig a Szeretem Vásárhelyt Egyesület várta, ahogy ők nevezték, a nyugalom szigetére pizzával, sörrel, fagyival, limonádéval, nyugágyakkal, napernyőkkel népi játékokkal az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában