Civil Összefogás Fóruma: „Konyec – vége a politikai ámokfutásnak. Nem kell senkinek”

2024.05.01. 13:14

Feljelentette a CÖF Márki-Zay Pétert a plakátjaik átragasztgatásáért

Feljelentette Márki-Zay Pétert, Hódmezővásárhely polgármesterét, az MMM és az MMN elnökét a CÖF-CÖKA a plakátjaik átragasztgatásáért. Leszögezték, a civilek szólás- és véleménynyilvánításának átírása, megakadályozása demokráciaellenes.

Kovács Erika

A vásárhelyi polgármester a saját közösségi oldalán fotókat is közzétett az átragasztásokról. Fotó forrása: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Hódmezővásárhelyen ismét átragasztottuk a Fidesz-propaganda hazug óriásplakátjait” – írta április végén a hivatalos közösségi oldalán Márki-Zay Péter és az átragasztásokról több fotót is mellékelt. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Civilek.infó oldalon jelentette be, hogy az „Átragasztó mester feljelentve!”. 

„Ahogy ő ragaszt, nem ragaszt úgy senki! Márki-Zay Péter nemcsak ragaszt: ragasztat és ragad is. A ragasztót nehéz eltávolítani. Úgy tűnik, a plakátot könnyebb. Nehezen tűri, hogy a senki földjére vásárolt útlevelet. Konyec – vége a politikai ámokfutásnak. Nem kell senkinek. Érthetetlen számára a közerkölcs, a jogértelmezés sem a kenyere” – írta közleményében a CÖF. Leszögezték, a CÖF-CÖKA plakátjainak átragasztása „ingyenélőknek sem ingyenes, a bérelt helyekért fizetni kell.”

„A civilek szólás- és véleménynyilvánításának átírása, megakadályozása demokráciaellenes. Sajnos, látnunk kell egy szerencsétlen hazudozó Hódmezővásárhelyen történő vergődését. Úgy tűnik, segítenünk kell, hogy belássa, neki már egy egész ország fújt takarodót a választások éjszakáján. Ragadvány Úr! A politikai pályán az Ön meccsét lefújták, érdektelen személlyé vált, irány az öltöző!” - áll a feljelentést bejelentő közleményben.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában