Helyi közélet

2024.04.20. 13:52

Visszatérne az egykori polgármester

Majzik Attila

Forrás: Facebook

Hivatalos közösségi oldalán jelentette be Kőrösi Tibor, hogy ő is indul a polgármesteri székért a júniusi önkormányzati választáson. A jelenleg a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskolát igazgatói posztját betöltő jelölt 2010 és 2014 között már vezette polgármesterként Csongrádot, akkor a Fidesz színeiben győzött, most viszont függetlenként indul.

Kőrösi Tibor 1990-ben a csongrádi Batsányi János Gimnáziumban történelem-földrajz szakos tanárként kezdett dolgozni, 2000-ben jogász végzettséget szerzett. Évekig a csongrádi középiskolák igazgatója volt, jelenleg a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola igazgatójaként végzi feladatait.

– Csongrád elmúlt évtizede sokunk számára bebizonyította, hogy nagy és igazi változásokra van szükség, az önös érdekek félreállítására. Vissza kell térnünk a fejlődés útjára magunk és gyermekeink, a város jövője érdekében – közölte Kőrösi Tibor közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában