Megszerezte a szükséges ajánlásokat a polgármesterjelölt

2024.04.20. 15:40

Városépítő munkára készül Bozó Zoltán Szentesen

Tábori Szilvia

Bozó Zoltán szentesi polgármesterjelölt is átvette reggel az ajánlóleveleket. Fotó: Fidesz szentesi szervezete

Valódi csapatjátékosként április 20-án, szombaton hajnalban még csapatával plakátolt Bozó Zoltán, a Fidesz szentesi polgármester jelöltje, majd mindössze két óra pihenés után reggel átvette az ajánlóíveket és megkezdték a támogatói aláírásgyűjtést. Eközben délelőtt már együttműködési megállapodást írt alá a Szentesi Tenisz Klub családi napján Mocsai Lajossal, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnökével.

Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő a szentesi jelölteket bemutató sajtóeseményen úgy fogalmazott, Bozó Zoltán régi harcosként száll harcba a város vezetői posztért. Erről a polgármester lapunknak szombaton délelőtt így nyilatkozott: – Azt látjuk, hogy már harc van, ám mi alapvetően pozitív kampányt folytattunk előzőleg, ezúttal is ugyanazt  az irányt követjük.  Az összes többi feladatomhoz hasonlóan közelítem meg a kampányt: a kitűzött célunk felé haladunk, nem foglalkozunk azzal, mások mit tesznek velünk. Nem az ellenfélre, a saját feladatunkra koncentrálunk. A küzdelem az életem, akkor érzem jól magam, amikor tehetek a céljaimért. Ez részben sportolói attitűd, de az élettel szembeni ars poetica is – mondta el Bozó Zoltán.

Szombaton délután fél háromkor már arról számolt be közösségi oldalán, hogy csapatával megszerezte a szükséges ajánlásokat. A következő napokban folytatják az aláírások gyűjtését, hiszen mindenki támogatására szükségük van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában