Helyi közélet

2024.04.22. 19:10

Farkas Sándor: cél megvédeni az országot, a családokat, az európai értékeket

A családok biztonságához, Magyarország védelméhez a háborútól, az európai értékek helyreállításához változások kellene az európai politikában. Június 9-én sorsdöntő kérdésekről szavazunk Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő szerint.

Tábori Szilvia

Farkas Sándor a júniusi választások tétjéről és fontosságáról beszélt lapunknak. Fotó: Kállai Márton /MW

Az európai parlamenti választásra készülve elfogadta a Választási Manifesztumot április 19-én délután a Fidesz Országos Választmánya. A Millenárison tartott eseményen Orbán Viktor azt mondta: ha nem a Fidesz–KDNP lenne kormányon, az ország nyakig benne lenne a háborúban. A Manifesztum jelentőségéről Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő nyilatkozott lapunknak.

Változások szükségesek

 Legfontosabb célunk, hogy a június 9-én esedékes európai parlamenti választásokkal Brüsszelben, egyúttal az európai politikában változások legyenek. Csakis ezáltal őrizhetjük meg a békét, és óvhatjuk meg a magyar társadalmat attól, hogy háborúba sodródjon

 – hangsúlyozta a politikus.

A kormány további céljairól pedig úgy fogalmazott: a családok támogatása továbbra is elsődleges, annak érdekében, hogy az országban élő fiatalok megtalálják itt a számításukat.

 A Fidesz határozott szándéka, hogy 2030-ra Európa egyik legfejlettebb és legbiztonságosabb országa legyen Magyarország. Ehhez viszont  Brüsszelben változások szükségesek, mert az európai emberek érdekeit a továbbiakban nem lehet hátrasorolni. Ráadásul egyre inkább nyilvánvaló, hogy az európai társadalmak jelentős része ugyanezt szeretné 

– közölte. 

Veszedelmes tünetek

A migráció a mai világ veszedelmes és megállítandó tünete, ahogy az a Választási Manifesztum kihirdetésekor is elhangzott. A politikus erről úgy fogalmazott: amíg Fidesz vezette kormány van Magyarországon, addig nem lesz menekülttábor az ország határán belül, addig megőrizzük a biztonságunkat.

 Korábban is elmondtuk már, véleményünk szerint a támogatást, a segítséget oda kell vinni, ahonnan a menekültek érkeznek, hiszen az európai országok megerősödése a cél. Tűrhetetlen, hogy Európa ötödrangú legyen a világon; vissza kell szerezni előnyünket. Ám ma ennek pont az ellenkezője tapasztalható, Európa versenyképessége egyre romlik. Ezért is annyira fontos, hogy június 9-e után kik lesznek azok a magyar politikusok, akik a megvédendő értékeket képviselik az európai parlamentben. Az emberek többsége azt is elvárja, hogy ne az LMBTQ propagandával, a genderizmussal támadják a fiatalokat, hanem valóban a hagyományos európai, keresztény értékek mentén, józan ésszel nevelhessék fel a családok gyermekeiket. Ez adja társadalmunk biztos alapját

 – részletezte Farkas Sándor.

A jövőnkről szavazunk

 Sorsdöntő kérdések előtt állunk; június 9-e többről szól, mint egy egyszerű önkormányzati választás

 – mondta a Fidesz önkormányzati választásokra készülő szentesi jelöltjeinek bemutatásakor Farkas Sándor. Kiemelte, ahogy az országos, úgy az európai parlamenti képviselőjelöltek listáján a régi kipróbált harcosok mellett számtalan fiatal tettrekész politikus jelent meg. 

 A már említett értékek védelme mellett azért is fontos, mert bizonyítja, hogy a fiatal generáció is érti és tenni akar közösségeinkért, békénkért, szuverenitásunkért, mind európai, mind települési szinten is

 – mondta erről Farkas Sándor. Hozzátette, Különösen reménykeltő a fiatal generáció, mert maximális erőbedobással dolgoznak Magyarországért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában