Helyi közélet

2024.03.23. 16:44

Nagy Gyöngyi a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje lesz Vásárhelyen

Delmagyar.hu

A belvárosi körzetben indul a Fidesz színeiben Nagy Gyöngyi. Fotó: Fidesz Hódmezővásárhelyi szervezete

Nagy Gyöngyi is indul a helyhatósági választáson, a belvárosi körzetben méretteti meg magát – írta közösségi oldalán a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete szombaton. A posztban olvasható, hogy Nagy Gyöngyi tősgyökeres vásárhelyi családban született, a belvárosban él.

– Magyar- és történelemtanárként mindennapjaim küldetése a jövő generáció minőségi oktatása, nevelése. A jövő záloga ugyanis fiataljaink kezében van. Hiszek abban, hogy a közösségért való szolgálat feladat és felelősség. Azért indulok a belvárosi körzetben az önkormányzati képviselőválasztáson, hogy a vásárhelyi polgárok – gyökereik megőrzése mellett új, modern, élhető városban élhessenek – fogalmazott Nagy Gyöngyi, aki a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egyik alapító tagja, történész, pedagógus, a Szeremlei Társaság elnöke.

A közösségi oldalon pénteken jelentették be, hogy Benkő Zsolt is elindul  újra az önkormányzati választáson. Benkő már 18 éve képviseli a Kishomokon, a külterületen, majd a Kertváros egy részén élő embereket. Azt írta, szeretné folytatni a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában