Tűzesetek és műszaki mentések vasárnap

Delmagyar.hu

Vasárnap délelőtt, egy Felgyő közelében található tanya mellett, húsz négyzetméter területen trágyarakás égett. A helyszínre érkező csongrádi hivatásos tűzoltók kettő vízsugárral oltották el a lángokat.

Vasárnap kora délután kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kishaszonjármű az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, a 42-es kilométernél, Makó külterületén. A helyszínre riasztott makói és hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. A tulajdonos még időben kipakolta a jármű rakományát. A tűzeset során személyi sérülés nem történt. 

Vasárnap este összeütközött két autószállító trélert vontató jármű az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 133-as és 134-es kilométer között. A járművek összesen öt autót szállítottak, és az egyik fel is borult. A balesethez a szegedi, kisteleki, kiskunmajsai és kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztotta a főügyelet. Az egységek áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy ember megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában