Tűz ütött ki a Sándorfalvi úti szeméttelepen

A tűzoltók hat vízsugárral már körülhatárolták a lángokat.

Delmagyar.hu

Fotó: Gemes Sandor

Mintegy háromszáz négyzetméteren ég a szemét egy hulladéktelepen Szeged külterületén, a Komposztáló úton. A városi hivatásos tűzoltók mellett a kisteleki hivatásos és a sándorfalvai önkéntes tűzoltók hat vízsugárral oltják a lángokat, amelyeket már körülhatároltak. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint Hódmezővásárhelyről és Szentesről egy-egy vízszállító is elindult az esethez.

FRISSÍTÉS:

Megfékezték a lángokat a tűzoltók a szegedi szeméttelepen.

A szegedi és a kisteleki hivatásos, valamint a sándorfalvai önkéntes tűzoltók hat vízsugárral megfékezték a lángokat Szeged külterületén, ahol mintegy háromszáz négyzetméteren égett a szemét egy hulladéktelepen, a Komposztáló úton. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a katasztrófavédelmi mobil labor, illetve Hódmezővásárhelyről és Szentesről egy-egy vízszállító is. Az egységek munkáját három munkagép is segíti, amelyekkel földet hordanak a szemétre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában